Menukaart

À LA CARTE 

VOORGERECHTEN

Mangalica “kroket” € 21
dragon – olijf – witte kool

LANGOUSTINE “gebakken” € 23
beuling – kastanjejus – ajuinkrokant

HERTENKALF “carpaccio” € 20
granola – rode kool – vijg
“suppl. ganzenlever cru”   € 5

GRIJZE GARNALEN “mine strone” € 20
venkel – pompoen – koolrabi

AARDPEER “crémeux” € 16
rode biet – champignon – hazelnoot


___________________________________ 

HOOFDGERECHTEN 

SCHARTONG “gebakken” € 32
strandkrabjus – rouille – knolselder – kasteelaardappelen

KABELJAUW “brandade” € 36
prei – ansjovisroom – peterselieolie

KALFSONGLET “traag gegaard” € 32
savooikool – rode biet – pommes-fondant

WILDE EEND “gebakken” € 34
kweepeer – witloof – arabica – rösti

BOSPADDENSTOELEN “open ravioli” € 26
peterselie – sjalot – jus van eekhoorntjesbrood

*al onze frieten worden gebakken in ossewit
*om u een vlotte service te garanderen, vragen wij u om vanaf 7 personen
onze menu te kiezen

MENU

MANGALICA “kroket” 
dragon – olijf – witte kool
_______

GRIJZE GARNALEN “minestrone” *
venkel – pompoen – koolrabi
_______

SCHARTONG “gebakken”
strandkrabjus – rouille – knolselder – kasteelaardappelen
_______

TIRAMISU “amarettomouse

biscuit met tonka – café bianco
________

3 gangen/wijnselectie € 50/€ 23

4 gangen/wijnselectie € 60/€ 30 *

assortiment kazen in plaats van dessert € 5 ___________________________________

*gelieve mogelijke allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
om u een passend alternatief te kunnen voorstellen

MARKTMENU

3 gangen € 37*

assortiment kazen in plaats van dessert € 5
___________________________________

* verkrijgbaar maandag, dondermiddag en avond
en vrijdagmiddag