À LA CARTE
VOORGERECHTEN
Coppa de boeuf – madagaskarkrab € 22
sojabonen – sojamayonaise – quinoa
Sint-jakobsvrucht “gebakken” € 23
pompoen – geraspt everzwijn – salie
Terrine van wild met ganzenlever “huisgemaakt” € 20
glühwein – peer – peperkoek
Gerookte zalm “bonbon” € 18
zuurkool – honingboter – mosterd
Winterse quiche € 16
brie – walnoten – knolselder

___________________________________
HOOFDGERECHTEN
Zeebaars “gebakken” € 32
aardpeer -trompette de la mort – truffelaardappel
Schelvis “dijonaise” € 29
spinaziepuree – mosterdzaad
Varkenslende “duroc” € 32
shiitake – wortel – zwarte look
Hertenkalf “gebakken” € 35
zoete aardappel – knolselder – churros
Couscous “bloemkool-broccoli” € 26
gelakte tofu – venkel

*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen
MENU
Coppa de boeuf – madagaskarkrab
sojabonen – sojamayonaise – quinoa
_______
Sint-jakobsvrucht “gebakken”
pompoen – geraspt everzwijn – salie
_______
Hertenkalf “gebakken”
zoete aardappel – knolselder – churros
of
Schelvis “dijonaise”
spinaziepuree – mosterdzaad
_______
Sinterklaasdessert
clementine – speculaas – duindoornbes
________
3 gangen/wijnselectie € 50/€ 23
4 gangen/wijnselectie € 60/€ 30
assortiment kazen in plaats van dessert € 5 ___________________________________
*gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen
MARKTMENU
3 gangen € 37*
assortiment kazen in
plaats van dessert € 5
___________________________________
* verkrijgbaar maandag, donderdag en vrijdagmiddag