Menukaart

À LA CARTE 

VOORGERECHTEN

TONIJN “tataki” € 22
selder – chuka – wasabi

VARKEN “ribkrokant” € 18
hummus – ketjap manis

CHIANINA RUND “carpaccio” € 20
sjalot mayonaise – rucola – violet krokant
“suppl. ganzenlever cru”   € 5

GRIJZE GARNALEN “huisgemaakte kroket” € 19
bot cresson – bloemkool

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Vegetarian.png/220px-Vegetarian.png

GEITENKAAS “Sainte Maure” € 16  


gebrande paprika – tomatenlek
___________________________________ 

HOOFDGERECHTEN 

MOOIE MEID “gepocheerd” € 32
Zeeuwse mosselen – selder – gebrande ui – Robuchon aardappel

 HARDER “krokant gebakken” € 36
zoete paprika – Tomberry – champagnejus – fregola

 KREEFT “gekookt” € 43
lamsoor – mango – citrus mousseline – Ratte aardappel

LIMOUSIN FILET PUR “gebakken” € 38
kropsla – yoghurtmayonaise – frieten

DUROC PLUMA “gebakken” € 34
gelakte eierplant – sesam – dragon – gnocchi

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Vegetarian.png/220px-Vegetarian.png

AUBERGINE “gelakt” € 28 

hummus –  naan_____________________________

*al onze frieten worden gebakken in ossewit
*om u een vlotte service te garanderen, vragen wij u om vanaf 7 personen
onze menu te kiezen

MENU

ZALM “tataki”  
selder – chuka – wasabi
_______

VARKEN “ribkrokant” *
hummus – ketjap manis

_______

DUROC PLUMA “gebakken”
gelakte eierplant – sesam – dragon – gnocchi
_______

melk CHOCOLADE

plattekaas – aardbei
________

3 gangen/wijnselectie € 50/€ 23

4 gangen/wijnselectie € 60/€ 30 *

assortiment kazen in plaats van dessert € 5 ___________________________________

*gelieve mogelijke allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
om u een passend alternatief te kunnen voorstellen

MARKTMENU

3 gangen € 37*

assortiment kazen in plaats van dessert € 5
___________________________________

* verkrijgbaar maandag, dondermiddag en avond
en vrijdagmiddag