Menukaart

À LA CARTE 

VOORGERECHTEN

Coppa de boeuf – madagaskarkrab € 22
sojabonen – sojamayonaise – quinoa

Sint-jakobsvrucht “gebakken” € 23
pompoen – geraspt everzwijn – salie

Terrine van wild met ganzenlever “huisgemaakt” € 20
glühwein – peer – peperkoek

Gerookte zalm “bonbon” € 18
zuurkool – honingboter – mosterd

Winterse quiche € 16
brie – walnoten – knolselder


___________________________________ 

HOOFDGERECHTEN 

Zeebaars “gebakken” € 32
aardpeer -trompette de la mort – truffelaardappel

Schelvis “dijonaise” € 29
spinaziepuree – mosterdzaad

Varkenslende “duroc” € 32
shiitake – wortel – zwarte look

Hertenkalf “gebakken” € 35
zoete aardappel – knolselder – churros

Couscous “bloemkool-broccoli” € 26
gelakte tofu – venkel

*onze frieten worden gebakken in ossenwit
*om u een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij u vriendelijk om vanaf 7 personen voor het menu te kiezen

MENU

Coppa de boeuf – madagaskarkrab
sojabonen – sojamayonaise – quinoa
_______

Sint-jakobsvrucht “gebakken”
pompoen – geraspt everzwijn – salie
_______

Hertenkalf “gebakken”
zoete aardappel – knolselder – churros

of


Schelvis “dijonaise”
spinaziepuree – mosterdzaad

_______

Sinterklaasdessert

clementine – speculaas – duindoornbes

________

3 gangen/wijnselectie € 50/€ 23

4 gangen/wijnselectie € 60/€ 30

assortiment kazen in plaats van dessert € 5 ___________________________________

*gelieve eventuele allergieën te melden aan de zaalverantwoordelijke
opdat wij u een passend alternatief zouden kunnen voorstellen

MARKTMENU

3 gangen € 37*

assortiment kazen in plaats van dessert € 5
___________________________________

* verkrijgbaar maandag, donderdag en vrijdagmiddag