A la Carte

Onze keuken

januari 19, 2019 door ZILVERDEN

EERST

Waldorfsalade met gegrilde kip, knolselder, groene selder, rozijnen en walnoten.

Ceviche van gemarineerde makreel, bloedappelsien en venkel.

Huisgemaakte garnaalkroketten met salade van asperge en botcresson.

Langoustine met lavendelroom en fijne groentjes.

Zeeuwse platte oesters.

 

DAARNA

Babykreeft uit de schaal, lamsoren, aardappelpuree en mousselinesaus.

Vlaswijting, op vel gebakken, spitskool, asperges en saffraanaardappelen.

Gegrilde griet, jonge spinazie en escabèche van champignons, aardappelpuree en mousseline mosterdsaus.

Harst van brasvarken met huisgemaakte picklessaus, pastinaak, akkerpaddenstoelen en gebakken aardappelen.

Onglet van het rund, miniraapjes, rode biet, Japanse andoorn, met bearnaisesaus en frietjes.

 

TOT SLOT

Huisgemaakt vanille ijs met chocoladesaus.

Grand café: assortiment van desserten met koffie/thee.

Kersendessert met vanille ijs en chocoladebrownie.

Bordje kaas met zijn garnituur.

 

Wenst u te reserveren?  Bel 03 666 66 62 of mail naar info@zilverden.be

ZILVERDEN
Restaurant

Kapellensteenweg 454
2920 Kalmthout
yveszilverden@gmail.com
+32(0)3.666.66.62
Ondnr. BE0455942164

Openingsuren

Maandag 12:00 - 14:00
18:00 - 21:00
Dinsdag 12:00 - 14:00
18:00 - 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00 - 14:00
18:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 14:00
18:00 - 21:00
Zondag Gesloten
Feestdag Op Afspraak
Op onze sluitingsdagen kan U het restaurant reserveren voor groepen.